Fiber, Vovvar och morr

  • Fiber, vovvar &varg!

För er som  beställt fiber via Open Infra!

Nu börjar det nu dimpa ner mail/brev om att installera fiber i områdets fastigheter innan fibern är dragen till tomten. Det finns säkert åsikter om detta då IP-Only gjorde samma sak. Det är upp till var och en hur man gör men prata gärna med era grannar så att vi får igång en dialog kring detta. Är vi fler så har vi mer att propagera för!

Vovvar och vargar!

Upp till 4 vargar har siktats som knatar omkring runt i vårt kvarter. Det är ingen nyhet att vargarna gillar vår natur i området så vi gör som vi  alltid gör...Vi tar det lugnt och fint, se till att hunden är kopplat osv.. man vet ju aldrig.

Lyckas någon ta en bild så får ni gärna skicka in det via e-post till info@solmyra.nu så lägger vi ut dessa på vår hemsida.

PS. Glöm inte bort att vi har en sida för samfällighetens medlemsarea(kräver inloggning) där man kan lägga ut en annons för att köpa, byta, sälj  pryttlar med varann. Bl.a. har ett par nattduksbord blivit förmedlade så var inte blyga att skicka in erbjudanden,