Hur beter man sig ute i skogen.?

Vi kan ju konstatera att det är ganska milt väder för att vara vinter och det ryktas om att man så sent som i december hittat svamp ute i skogen! Men hur beter man sig i skogen om man råkar stöta på ett vildsvin?

Vi har på vår hemsida en hel del små sidospår där man kan förkovra sig om olika saker och ett är om natur & djur i vår omgivning och hur man beter sig.  Klicka här så hoppar du vidare och kan läsa om hur man gör när man möter en varg eller ett vildsvin.

Vi kan ju konstatera att det är ganska milt väder för att vara vinter och det ryktas om att man så sent som i december hittat svamp ute i skogen! Men hur beter man sig i skogen om man råkar stöta på ett vildsvin?

Vi har på vår hemsida en hel del små sidospår där man kan förkovra sig om olika saker och ett är om natur & djur i vår omgivning och hur man beter sig.  Klicka här så hoppar du vidare och kan läsa om hur man gör när man möter en varg eller ett vildsvin.