1:a Advent

Isen har så smått börja lägga sig på sjön Långsvan och nu har nedräkningen till julafton startat och 1:a advent är äntligen här. 

Nu är det dags att tända det första ljuset och öppna lucka nr 2 i sin julkalender.

Årets julkalendet på SVT har det vitsiga namnet ”Storm på Lugna gatan” och handlar om en familj från stan som flyttar till byn Järnkroken och försöker lära känna sina nya och väldigt olika grannar.  I år är Ulla Skoog och Lena Philipsson med och vi får väl se vad som händer fram till julafton. Som tradition ska givetvis svenska folket tycka till och det blir spännande att se  vad årets åsikter rör sig runt för tema.

Isen har så smått börja lägga sig på sjön Långsvan och nu har nedräkningen till julafton startat och 1:a advent är äntligen här. 

Nu är det dags att tända det första ljuset och öppna lucka nr 2 i sin julkalender.

Årets julkalendet på SVT har det vitsiga namnet ”Storm på Lugna gatan” och handlar om en familj från stan som flyttar till byn Järnkroken och försöker lära känna sina nya och väldigt olika grannar.  I år är Ulla Skoog och Lena Philipsson med och vi får väl se vad som händer fram till julafton. Som tradition ska givetvis svenska folket tycka till och det blir spännande att se  vad årets åsikter rör sig runt för tema.