4:e Advent och stora quizen är här

Då är Julafton snart här och det är dags att ta hand om sista julstöket! Ha en riktigt god jul och ta hand om nära & kära, är ni nu lite mätta och belåtna på julafton så kan ni alltid plocka fram mobiltelefonen och utmana varandra på den sista Quizen för denna gång. 

Intern Gatukamp leds av Rotevägen!

Rent historiskt i denna utmaning med 4 Quizomgångar så leder faktiskt Rotevägen mot övriga gator i deltagande då man har skickat in uppskattande kommentarer. Nu får vi se om Kyrkvägen och Timmermossvägen klarar av utmaningen...det ser lite tunt ut med deltagande och det kan ju bero på många saker...Eller....ja ja, våga utmana eller fega ur.

Här ned klickar ni på länken och kör igång quizen som för denna gång består av 12 ytterst kvalificerade frågor som utmanar till att testa ditt kunnande!

Kom ihåg att trycka på SUBMIT knappen och när ni får svaret så kommer facit längre ner!

4:e Adventsquizen - The final Countdown!