Efter årsmötet ska man Logga in för att kolla vad som gälller – hur då, vad har jag för konto?

Logga in på vår hemsida - hur då?

VIKTIGT! = Alla har redan ett konto uppsatt & klart sedan förra året 2018!

Nu när vi har vår digitala anslagstavla och medlemsarea  kommer man  att ersätta  papper och utskick till våra medlemmar så att allt finns på vår medlemsarea. Där finns alla  kallelser, mötesprotokoll och debiteringslängder(vad varje tomt ska betala) tillgängliga . 

Nu är det viktigt att ni loggar in och kan ladda hem te.x. debiteringslängden som anger vad just du ska betala. Allt finns på våra medlemsarea!!! 

Här nedan finns svar på frågor = Läs detta nu innan du skickar mail om frågor om konto eller lösenord

1. Hur loggar jag in?

Svar = ALLA SOM ANGETT en e-postadress till styrelsen har ett konto uppsatt med samma namn som din e-postadress sedan oktober 2018, nyinflyttade har fått konton löpande under året!. Du loggar in med det i menyn medlems-sidor/logga in

2. Vad har jag för kontonamn för att logga in?

Svar = DU HAR SAMMA KONTONAMN som du uppgett som din e-postadress till styrelsen och som finns med i medlemsregistret. 

3. Kan jag logga in med min e-postadress som jag angett till styrelsen Svar = JA

4. Jag kan inte mitt lösenord eller har aldrig brytt mig om att skapa ett sedan förra året...

Svar = Surfa till  vår guide under menyn Medlems-sidor/Logga in på Medlems-sidor - hur? Där under Del 2 förklaras det hur man ordnar ett nytt lösenord. Denna guide är testad och fungerar på så sätt att du skriver in din e-postadress och kryssar i att du glömt ditt lösenord.

5. Jag är vilse på hemsidan, var ska jag läsa på hur man ordnar ett  lösenord?

Svar = Klicka här! Hur fixar jag lösenord? och välj DEL 2 och läs hur du ska göra

!OBS;KOM IHÅG ATT NI KOMMER FÅ ETT MAIL till er e-postadress om hur och var ni byter lösenord när ni följer guiden del 2, det tar 5-10 minuter innan maliet kommer till dig , får ni inte detta e-postmeddelande efter det så ska ni kolla i skräpkorgen då er e-postleverantör kan tycka att det är skräp och sorterar bort den.