Ny kalenderfunktion som ersätter viktiga dagar!

Nu har vår hemsida fått en ny funktion - Meny valet Viktiga datum har ersatts med Viktiga datum - Evenemang. Där finns nu en kalenderfunktion med lite olika val. Väljer ni lista så ser ni alla mötesbokningar mm, väljer ni månad så ser ni en period i taget.

Det som är lite fiffigt med den nya kalendern är att ni kan ladda ner mötesbokningen direkt i er telefon och sedan vidarebefodra den till er jobb email och kalender.

Man klickar på texten Mer information under den bokning man önskar ladda ner. Du får två val, antingen Google eller ICAL(Iphone), Jag har valt att ladda ner ICAL fast jag har Android och sedan sparat mötet i min kalender på telefonen. 

Bra att veta! Tyvärr kommer inte er bokning uppdateras om sitens kalender gör det.  Skälet till det är att du laddar ner en bokning men inte via ett mailsystem som kan hålla koll på vem du är.

Mvh 

Webadmin  - Paul Andersson